• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  
  

Ιατρική Διάγνωση

iatrikh-diagnosi.jpg

Επιστημονικοί συνεργάτες

epistimonikoi-sinergates.jpg

Η κολύμβηση απαρτίζεται από τα εξής τμήματα:

Μικρή πισίνα Η μικρή πισίνα είναι ο χώρος που ο μικρός κολυμβητής θα έχει την πρώτη του επαφή με το υγρό στοιχείο ως αντικείμενο εκπαίδευσης. Τα παιδιά αποκτούν τις βασικές κολυμβητικές τους δεξιότητες, ενώ παράλληλα μέσω του παιχνιδιού κατορθώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν και να αναπτύξουν την ευγενή άμιλλα.

Αρχάρια & Ακαδημίες Οι αθλητές εισέρχονται στα τμήματα αυτά γνωρίζοντας να κολυμπάνε σωστά και γίνεται εκμάθηση και των τεσσάρων στυλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα). Επίσης θα πρέπει να έχουν αναπτύξει και αντοχή μέτρων προπόνησης. Οι  μικροί αθλητές στο τμήμα αυτό μαθαίνουν και καθοδηγούνται για να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους.

Μινι, Προαγωνιστικό & Αγωνιστικό Είναι το τελικό στάδιο προπόνησης για τους κολυμβητές. Περιλαμβάνει αγόρια και κορίτσια από την ηλικία περίπου των 8 και 9 ετών για την κατηγορία ΜΙΝΙ και 10-11-12 ετών για τα Προαγωνιστικό. Το Αγωνιστικό περιλαμβάνει αγόρια από και κορίτσια από 13 ετών και άνω. Οι προπονήσεις είναι σε καθημερινό στάδιο και οι αθλητές των επιπέδων αυτών παίρνουν μέρος σε όλους τους επίσημους αγώνες της Κ.Ο.Ε αλλά και σε διεθνείς (Αγωνιστική).